De “Leer Schilderen als een Meester” Blog

Op deze blog pagina posten we onze nieuwe updates, verhalen over Hollandse meesters en andere relevante informatie. Schildercursus

Wat is er veel te leren in de vele musea die Nederland rijk is. Heb je weleens gemerkt dat je sinds je schildert heel anders kijkt naar het werk van anderen? Nu je weet hoe een schilderij is opgebouwd kijk je naar de volgorde van schilderen, het kleurgebruik en misschien zelfs naar de grootte van de gebruikte kwast.

Kijk jij al zo naar de werken van de Hollandse Meesters? Wellicht ben je niet in de gelegenheid om regelmatig een museum te bezoeken. Maar het mooie is, veel musea werken aan de digitale beschikbaarheid van hun werken. Deze blog, en dan met name de serie Hollandse Meesters, linkt naar prachtige schilderijen op de website van onder andere het Rijksmuseum, het Dordrechts Museum en meer. Iedere keer bespreken we een aantal technieken waar we veel van kunnen leren.

We hopen dat je regelmatig onze verhalen bekijkt. Laat je ook na het lezen even een berichtje achter wat je van ons blogbericht vindt?

Veel lees en schilderplezier!

Niets gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op