Het werd tijd voor een nieuwe schildercursus

Het nieuwe jaar gaat mooie dingen brengen. Op dit moment zijn we druk bezig met de opnames van een compleet nieuwe schildercursus. U vraagt zich misschien af, wat er allemaal te gebeuren staat.

Hoewel we erg trots zijn op de huidige cursus zullen we in de nieuwe schildercursus een aantal verbeteringen gaan doorvoeren.

De cursus zal compleet gaan bestaan uit video’s, die te bekijken zullen zijn via onze website. De moeilijkheidsgraad zal ook verlaagd worden. Meer lessen zullen dezelfde technieken behandelen, zodat u meer oefeningen zult kunnen doen.

De indeling van de cursus zal logischer en meer gegroepeerd zijn. Zo krijgt u de mogelijkheid om losse modules aan te schaffen per onderwerp. De beginnerscursus zal in eerste instantie de volgende onderwerpen bevatten:

landschappen, modern, bloemen, stillevens

Iedere module bestaat uit meerdere lessen, waarin u telkens per les een schilderij maakt aan de hand van de korte instructievideo’s. U kunt gewoon inloggen op uw account, en de videoles op uw tablet volgen.

Wanneer kunt u de vernieuwing verwachten?

Op het ogenblik zijn we bezig met de opnames van de beginnerscursus. Als de opnames klaar zijn zal de website vernieuwd worden. Hierna volgen de opnames van de gevorderden cursus, waarbij moeilijkere technieken zullen worden toegevoegd en er complexere schilderijen zullen worden gemaakt.

Zo gauw we opnames afronden zullen we deze direct publiceren op onze website. Natuurlijk zal ook het huidige cursusmateriaal beschikbaar blijven. Verder zullen we de website blijven updaten met instructievideo’s en korte vlogs over schilderijen, schilders, technieken, kunststromingen en meer.

Zo zorgen we ervoor dat Onlinelerenschilderen dé zelfstudie Schildercursus van Nederland zal blijven.

We willen van de gelegenheid gebruik maken om onze klanten te bedanken voor alle support en positieve feedback de afgelopen jaren. 2018 wordt ons jaar, een jaar van vernieuwing en verbetering, maar bovenal, een jaar vol creativiteit.

Daarom wensen we u ook voor 2018

veel schilderplezier!

het team van Onlinelerenschilderen

Onlinelerenschilderen.nl - leren schilderen als een meester met olieverf en acrylverf