Wordt lid van onze openbare Facebook groep

Wil jij je liefde voor het schilderen delen met anderen? Heb je al een aantal lessen gedaan en mooie werken gemaakt? Wil je tips en trucs van de meester zelf, Michel van den Einden, en van je medecursisten?

Wordt dan lid van onze facebookgroep Onlinelerenschilderen.

Hoe werkt dat? Het makkelijkste is om de link onlinelerenschilderen aan te klikken en de aanwijzingen te volgen. Maar als je nog niet zo bekend bent met Facebook heb je waarschijnlijk veel aan de volgende beschrijving:

  1. Ga naar Facebook.com en log in met je eigen facebookaccount.
  2. Typ in de zoekbalk “onlinelerenschilderen” en onze openbare groep verschijnt. Klik deze aan (let op dat je er geen spaties tussen typt!)Facebook13. Klik nu op de knop lid worden. Facebook2

Meer hoef je niet te doen, nu zijn wij aan zet. Als we je aanmelding goedkeuren zul je een pushbericht van Facebook ontvangen dat je nu lid bent van de groep. Vervolgens kun je berichten achterlaten, vragen stellen, foto’s van je schilderijen posten en advies vragen van Michel of van uw medecursisten.

Omdat we de groep net gestart zijn hebben we nog niet veel leden, dus wordt snel lid zodat we elkaar kunnen helpen te leren schilderen als een meester!

Veel schilderplezier,

Het team van Onlinelerenschilderen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie